Ets un dissenyador i busques un tall làser especial?

Nosaltres t’explicarem  sobre quines superfícies podem tallar amb làser i t’assessorarem en tot el procès.ELS NOSTRES SERVEIS

En làser de tall,
tallem el bacallà

A Troquels Geser li oferim el nostre servei de làser de tall i gravat per poder tallar les seves peces utilitzant gairebé qualsevol material i amb la màxima qualitat i precisió. No en va, vam ser els pioners en incorporar línees de làser pel tall de paper. Els nostres làsers d’última generació ens permet tallar:


Aquests són els materials sobre els quals podem treballar:


Paper

Arribem allà on el troquel no arriba. El resultat és un tall perfecte que, combinat amb una total precisió, ens permet fer les més variades siluetes.


Fusta

Tallem tot tipus de formes sobre diferents gruixos de fusta.


Pell i altres teixits

Efectuem un tall precís i de qualitat en els teixits sempre que els productes a manipular siguin 100% naturals com, per exemple, el cotó.Altres superfícies

També podem tallar poliestirè, vidre, ceràmica, suro… sempre i quan els materials no continguin clor ja que, en entrar en contacte amb el raig del làser, es transfomarien en productes d’alta toxicitat. Consulti’ns si el material escollit per realitzar el seu treball és apte o no.


Metacril·lat

Aconseguim peces d’una alta precisió totalment pulides amb la forma i el tamany que desitji.

El nostre gravat per làser marca diferències

La professionalitat del nostre equip i la última tecnologia, com el nostre capçal de gravar, ens permeten marcar el text, la imatge o la fotografia que ens demani sobre diferents superfícies amb la màxima qualitat.

Contacti’ns ara i descobrirà un servei com mai no ha vist

Per conèixer la nostra professionalitat i comprovar tot el que podem oferir-li, per demanar-nos un pressupost o per qualsevol pregunta que tingui, només ha d’omplir aquest formulari. Farem tot el possible per respondre en la major brevetat. Gràcies per la seva confiança.

He llegit i accepto la política de privacitat

Autoritzo la comunicació per oferir-me productes, serveis i campanyes de fidelització


Troquels Geser

Ens trobaràs a:
Carrer del Maresme, 115-117.
Entrada per c. de Cristobal de Moura, 203-205, interior Nau 6 · 08019 Barcelona
Disseny: Estudi Sandra Dios / Fotografia: Marc Ubach Photography