Té una impremta i busca algú que li faci un troquel?

Permeti’ns explicar-li tot el què podem fer per vostè.ELS NOSTRES SERVEIS

Ens amotllem a les seves necessitats

A Troquels Geser sempre li donem la solució de més qualitat, siguin quines siguin les seves necessitats, mitjançant els nostres serveis:Línia de troquel per ordinador

Realitzem la línia de troquel a partir de l’original real que vostè ens faciliti a través de la nostra secció d’scanner digital. Els sistemes per realitzar la línia definitiva són:
CIMPACKS, PC-DRAFT, PICADOR, RHV i KASEMAKE.

Dissenyem els dibuixos de troquel compatibles amb MAC i PC.
Si vostè ja té dissenyat el seu propi dibuix de la línia de troquel, pot enviar-nos el document en: DXF, PLUG, HPGL, DDES, CIM, AI/EPS, CFF2, GPGC, LASER POINT (.JI), CONTROL NUMÉRICO (.NC), TIFF (.TIF, .NIF), PAINTBRUSH (.PCX), WINDOWS (.BMP), PDF.
Els nostres tècnics l’optimitzaran i l’enviaran directament al làser.


Plotter de maquetes

Podem elaborar una maqueta prèvia a través dels nostres 2 plotters plans, que gràcies als seus capçals oscil·lants, permeten tallar paper, cartronet, Microcanal, Canal 3, Canal 5, Doble/Doble, compacte gris, pankaster…, així com línies de troquel en paper vegetal.Serrat làser

Treballem sobre diferents alçades de fusta a través de tres làsers pel tall de la fusta del troquel: un de 500, un altre de 1.500 watts i l’altre de 2800 watts, amb una gran estabilitat de posició. El resultat és un serrat perfecte i ràpid.Muntatge

Podem realizar tot tipus d’osques des de dues dècimes fins el que sigui necessari. També podem realizar tot tipus de perforat i tall per fandit que el client desitgi. Treballem qualsevol tipus de fleje. Les nostres màquines estan preparades per a tots els rotllos de fleje existents i funcionen a través d’un sistema informàtic que garanteix la màxima precisió en l’elaboració del troquel en un temps mínim.

Disposem de:
• Tres màquines de manipulació i tall de fleje automàtiques.
• Una màquina de tall de fleje automàtica per rectes.
• Una màquina de manipulació de fleje semiautomàtica.
• Oferim la possibilitat de treballar amb les diferents alçades de fleje per als troquels de termoconformat: el fleje de fins a 80 o fins a 100 mm. mitjançant el nostre robot de tall, que efectua un tall precís de les peces amb la major qualitat del mercat.


CONTROL DE QUALITAT

El nostre control de qualitat
no té cap forat

A Troquels Geser establim exigents i exhaustius controls de qualitat en cada fase del procés de fabricació dels troquels per assegurar uns productes perfectes i la satisfacció dels clients. I ho garantim amb:

MÀQUINA DE PROVES

• Realitzem una prova real del troquel sobre el material real que vostè ens ha portat perquè pugui fer les comprovacions oportunes abans del troquelat final. La nostra màquina té una boca de 150 cm. que ens permet fer proves de troquels grans.

TALL DE GOMA PER PLOTTER

• Disposem d’un plotter exclusivament per tallar la goma per tal de millorar la expulsió de la fulla de cartró un cop es troquela.
• Comptem amb goma vulkolan pels espais petits on més costa destroquelar, que ens facilita la nostra feina de manera més còmoda.

Contacti’ns ara i descobrirà un servei com mai no ha vist

Per conèixer la nostra professionalitat i comprovar tot el que podem oferir-li, per demanar-nos un pressupost o per qualsevol pregunta que tingui, només ha d’omplir aquest formulari. Farem tot el possible per respondre en la major brevetat. Gràcies per la seva confiança.

He llegit i accepto la política de privacitat

Autoritzo la comunicació per oferir-me productes, serveis i campanyes de fidelització


Troquels Geser

Ens trobaràs a:
Carrer del Maresme, 115-117.
Entrada per c. de Cristobal de Moura, 203-205, interior Nau 6 · 08019 Barcelona
Disseny: Estudi Sandra Dios / Fotografia: Marc Ubach Photography